Stäng meny

Vinst borta mot Boro/Vetlanda – Inför Sölvesborg

Uppdaterades 26 november 2017 klockan 23:21

Matchfakta
Boro Vetlanda HC
VS
Mörrum GOIS
2-3
(1-0, 1-3, 0-0)
Matchens lirare
(Boro Vetlanda HC)
(Mörrum GOIS)

Matchfakta

Plats: Borohallen
Datum: 26/11/2017
Omgång 16
Publiksiffra: 266
Huvuddomare:
Viktor Svensson
Assisterande domare:
Sebastian Cedercrona, Filip Johansson

Laget bärgar tre blytunga poäng mot Boro tack vare en riktigt stark laginsats. Vi borde haft ledningen med några mål efter första perioden men låg under med 0-1. Full fart i andra och ledning med 3-2 inför tredje perioden. Här stänger vi matchen på ett moget sätt och lyckas plocka med oss alla tre poängen hem till Blekinge.

Glädjande är att vår kedja med #19 Ludde #24 Frank och #10 Jonte är dem som kliver fram lite extra i denna match. Att deras slit och uppoffrande spel även ger utdelning framåt är ett bevis på den bredd som vi visar upp i match efter match. Samtliga spelare genomför en otrolig arbetsinsats och detta gör att vi kan vinna matchen. Även dem unga backarna #29 Arvid och #3 Hampus genomför en felfri match.

Dags att höja blicken mot onsdagens derby hemma mot Sölvesborg.

Serien är nu inne i ett avgörande skede där det skall avgöras vilka lag som får spela i alltvåan efter jul. Varje match gäller oerhört mycket för båda lagen och det gäller att vara väl förberedd och gilla denna typen av matcher. Finns inget roligare än att spela matcher som har stor betydelse, inte bara för lagen som spelar utan även för många övriga lag i serien.

Vår målsättning har hela tiden varit att vi ska förbättra oss över tid, som lag men även som individ. Finns det då ett bättre sätt att utvecklas på än att få chansen att spela ett hett derby på hemmaplan inför en storpublik? Tror inte det…

Vi kommer att ställa ett lag på isen som är fast beslutna på att göra sitt yttersta för att bjuda upp till en derbyfest och vårt mål är givetvis att samtliga poäng stannar på Jössa!!

Glädjande är att även #8 Calle #26 Emil och #22 Gustav åter tränar på is.
Övriga spelare i truppen är redo för spel.

Nu kör Vi…..
//Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.