Stäng meny

Veckorapport från Ungdom!

Publicerades 1 maj 2019 klockan 16:08

(Mörrum Hockey Team -08/U11)

Mörrum Hockey bedriver som tidigare sagt en mycket stor verksamhet och det nu dags igen att ta en koll på vad som hänt den senaste tiden hos Ungdom. Denna gången kommer det rapporter från Mörrum Hockey Team -08/U11 som skall berättar för oss hur deras säsong har varit och som redan längtar efter nästa.

Säsongen för de flesta lagen i Mörrum Hockey börjar lida mot sitt slut och ett välbehövligt uppehåll och vi ska nu få en rapport från ett av våra alla duktiga ungdomslag. Malin Håkansson som är lagledare i Mörrum Hockey Team -08/U11 ger hos här nedanför en hälsning om hur säsongen har varit för hennes och de andra ledarnas ungdomar.
 
”Säsongen är slut och laget har tillsammans med tränarna gjort en härlig hockeyinsats!  Laget består av 1 målvakt och 20 utespelare. De har spelat i 2 serier, en i Blekinge och en i Skåne och de har varit på 4 cuper. Säsongen började med lite varierade resultat, framför allt i Skåneserien. Men laget visade en god inställning och har jobbat ihop sig, tränat hårt och som sedan resulterade i matcher som både bjöd på fin, rolig och spännande hockey! De flesta med vinst och dessutom vinst i de 2 sista cuperna. En 2 dagars-cup i Landskrona i januari och en 2 dagars-cup i Trelleborg i mars.
 
Ett underbart gäng med fantastisk lagkänsla och som redan nu längtar till nästa säsong!”
 
———————————————————————————————————–

Har du också ett resultat/cupäventyr och annat skoj som ni vill ha publicerat? Vi kommer i en förbättringsåtgärd gällande ungdom att kontinuerligt rapportera veckovisa händelse.

Kontakta David Särnby med era lags nyheter på david.sarnby@morrumhockey.se

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.