Stäng meny

Veckorapport från Ungdom!

Publicerades 8 april 2019 klockan 16:03

Mörrum Hockey bedriver en stor verksamhet och denna vecka ska ni få en rapport om ett par cupäventyr gällande Mörrum Hockeys Team -07/U12 och  Team -11/U8!

(Mörrum Hockey Team -07/U12)

Mörrum Hockeys lag för pojkar och flickor födda 2007 har under helgen som varit arrangerat en cup på Jössarinken och det gick riktigt bra. Man lyckades gå final och denna vann man också!

Lagledare Ann Johansson säger följande om helgen som varit: 

”Laget gick segrande ur cupen efter en spännande match om första plats mot KHK efter 2-2 efter full tid. Efter straffar tog vi hem vinsten då vår målvakt inlånad från Team 08 valde att spika igen målet. Vår egen målvakt stod de två första matcherna under gårdagen. Vi hade även en utespelare inlånad från samma lag. Alla spelare har gjort en beundransvärd insats och spelat med hjärta och mod!”

 

(Mörrum Hockey Team -11/U8)

Mörrum Hockey Team -11/U8 har spelat cup de också. Laget har under helgen som varit, spelat hockeycup i Lund och även dessa pojkar och flickor gjorde en fantastisk fin insats!

Tränare Jonas Holmström säger följande om helgen som varit: 

”Härlig avslutning med Cup spel i Lund under Söndagen för Mörrums GOIS U8/Team -11 lag. Föräldrar och ledare bjöds på en väldigt spännande och välspelad CUP för våra killar och tjejer som spelade med en stor glädje och inlevelse och mötte lag som Lund Giants, IK Pantern, Tyringe SoSS, Rungsted Seier Capital och Halmstad Hammers!”

———————————————————————————-

Har du också ett resultat/cupäventyr och annat skoj som ni vill ha publicerat? Vi kommer i en förbättringsåtgärd gällande ungdom att kontinuerligt rapportera veckovisa händelse.

Kontakta David Särnby med era lags nyheter på david.sarnby@morrumhockey.se

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.