Stäng meny

”Tuben” klar för kommande säsong!

Publicerades 19 juni 2018 klockan 18:27

Mörrum Hockey kan idag meddela att man har kommit överens om en förlängning med assisterande tränare Torbjörn ”Tuben” Svensson över kommande säsong.

Vi har den senaste tiden presenterat spelare efter hand som de har förlängt och idag kan vi däremot offentliggöra att vår assisterande tränare Torbjörn ”Tuben” Svensson är klar för en fortsättning i Mörrum Hockey. I och med att Andreas Ernebrand sitter på ett kontrakt sedan tidigare så innebär detta att vi kommer att ha samma välbekanta duo som tränare även kommande säsong i HockeyEttan Södra.

”Tuben” anslöt till Mörrum Hockey efter degraderingen till HockeyTvåan inför säsongen 2016/17 och har sedan detta arbetat tillsammans med huvudtränare Ernebrand. Detta blir Svenssons tredje säsong och han säger så här om tiden som varit och sina tankar på framtiden.”

”När jag började som tränare i Mörrum så hade vi en plan att vara tillbaka i HockeyEttan efter tre år. Vi lyckades på två år att ta oss till HockeyEttan, så kände jag mig väldigt nöjd. Grabbarna gjorde två grymma säsonger och uppdraget var utfört, dags att kliva åt sidan.”

”Detta var min känsla efter säsongen men efterhand så börjar suget runt hockeyn växa sig starkare igen. Lite samtal och funderingar så är beslutet fattat att jag jobbar vidare i Goiset.”

”Nu gäller det att komma väl förberedda och att samtliga i klubben är införstådda med vilken skillnad det är mellan ettan och tvåan. Andreas och jag kommer att skruva lite på detaljer i vårt ledarskap för att utveckla oss som ledare och coacher. Allt för att kunna finnas där för laget och varje individ så han kan ta nästa steg i sin utveckling mot sina slutmål”

”Envishet, offervilja, laganda och glädje ska driva Goiset mot de mål som vi sätter upp…”

-Torbjörn Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.