Stäng meny

Sonny Karlsson klar för Mörrum Hockey!

Publicerades 27 augusti 2018 klockan 12:59

Det är med stor glädje som Mörrum Hockey idag kan presentera ytterligare ett nyförvärv till kommande säsong. Forwarden Sonny Karlsson ansluter till Mörrum Hockey, senast från Kristianstad IK, som den sista pusselbiten i lagbygget 2018/2019.

Träningsmatcherna avverkas en efter en och det är nu dags att presentera den sista pusselbiten till kommande säsongs lagbygge.  Från Kristianstad IK hämtar vi vårt senaste nyförvärv Sonny Karlsson och det är en forward som med en imponerande poängskörd säsong efter säsong som ansluter till Mörrum Hockey.

Den 25-årige Sonny Karlsson startade sin hockeykarriär i Älvdalens HK och här har han även tillbringat sina år som ungdom fram till säsongen 2008/2009, då han först var inom Leksands IF en kort sväng innan han skulle komma och representera Mora IK under junioråldern.

I Mora IK spelade Karlsson fram till och med säsongen 2014/2015 och han hann under dessa år med att spela 122 matcher för Mora IKs J20 SuperElit och på dessa stod han för en imponerande poängskörd på 86 poäng.  Han gjorde så bra ifrån sig att han under de 3 sista åren i Mora IK var med A-lag i Allsvenskan under merparten av matcherna. Totalt så blev det 109 matcher i Allsvenskan föredelat på 4 säsonger. Han stod även för 24 poäng under spelet i Allsvenskan och av dessa var det 13 mål.

Efter tiden i Mora vände Sonny ner Frankrike ett år och för spel i den franska högstaligan med spel i Briancon där han på 33 matcher stod för 29 poäng. Efter blev det spel i HockeyEttan, först spel i Halmstad, sedan Östersund och nu sist Kristianstad IK. Under sina år i HockeyEttan har hans imponerande poängsnitt fortsatt och han har säsong efter säsong, även i HockeyEttan haft ett poängsnitt på 1 p/match.

Sonny Karlsson kommer spela med tröja nummer 49 och hans kontrakt är skrivet på 1 år.

#baragoisare

#swimmingsuprasalmo

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.