Stäng meny

SHL-lag spelar på Jössarinken 12 september 2017

Publicerades 1 augusti 2017 klockan 00:52

Äntligen är det dags att släppa våra biljetter gällande träningsmatchen mellan SHL-lagen Karlskrona HK och Rögle BK som spelas på Jössarinken tisdagen den 12:e september 2017.

Mörrum Hockey är helt övertygade om att vi skall skapa en atmosfär som tilltalar alla besökare som vill och har möjlighet att bevittna en tämligen unik upplevelse genom att se två SHL-lag, som dessutom är långt in i förberedelserna inför SHL-start, spela på Jössarinkens speciella is och mycket mysiga ishall.

Matchen är väldigt intressant ur olika hänseenden. För de båda SHL-lagen gäller ju självklart de sportsliga förberedelserna och för Mörrum Hockey som arrangör är denna match väldigt viktig ur ekonomisk synpunkt då alla biljettintäkter samt kioskförsäljning i hallen oavkortat kommer tillfalla Mörrum Hockey.  

Det finns olika biljetter att teckna gällande denna match:

  • Ståplats 100 kr
  • Sittplats 130 kr (600 platser finns till förfogande)
  • After Work-biljett 345 kr. I samarbete med populära Best Western Hotell i Karlshamn erbjuds besökare att före match äta en två-rätters middag inkl. valfri dryck samt erbjuds en sittplats.
  • Barn upp till 13 år, fritt inträde till Ståplats, kan inte kombineras med Sittplats

 

Alla bokningar av biljetter sker via kansli@morrumhockey.se. Ange namn, telefonnummer och vilken biljettyp som bokas och antal.

För att biljetterna skall vara giltiga skall följande betalningssätt användas:

  • Via Swisch 123 690 60 36
  • Via Bankgiro 5410-5234

 

Viktigt att ni vid betalning uppger namn och vilken typ av biljett som beställts och antal biljetter. Beställda biljetter kommer sedan kunna avhämtas antingen vid förköpsentrén (lösbiljetter) på Jössarinken, vid receptionen på Best Western Hotell (After Work-biljetter) samt vid ingång vid förköpsentré på Jössarinken. 

Genom rätt förutsättningar, med väldigt mycket publik, kan vi alla vara delaktiga i riktigt intressant och spännande träningsmatch som kan ses som ett litet genrep inför SHL-premiären.

Mycket varmt välkomna till Jössarinken och bevittna denna väldigt speciella match!

Mörrums GoIS IK

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.