Stäng meny

Seriesegrar, Cupvinster och en spännande helg

Publicerades 29 mars 2019 klockan 16:25

Säsongen börjar nu att börja lida mot sitt slut för föreningens alla ungdomslag och vi ska nu ge er en uppdatering om serie-, cupsegrar och en kommande hemmacup i helgen. Här nedanför kan ni läsa om det senaste från Mörrum Hockey ungdom. 

Serieseger – Mörrum Hockeys A2-lag har sedan några veckor tillbaka säkrat seriesegern i Skåneserien A2 Division 1 och även fast vissa lag i serien har matcher kvar så är försprånget helt omöjligt att ta igen för de jagade lagen. Man vann serien framför bland annat IF Malmö Redhawks, Tyringe SoSS och ett par av Danmarks bästa föreningar. Laget har under säsongen bestått av spelare födda -03, -04 och -05 och har under säsongen coachats av Jens Svensson, Richard Nyhlin och Mattias Ströberg.

 

(Mörrum Hockey Team 07)

Cupsegrare – Team 07 var förra helgen nere i Malmö och spelade cup i Limhamn och det gick riktigt bra! Man vann under dagen ALLA sina 5 matcher som man spelade och detta gjorde laget till totalsegrare i Limhamn Cup 2019. Under dagen hade man hjälp från två duktiga killar från Team 08. Mycket bra gjort av Gummesson och Älmelidens lag!

 

(Mörrum Hockey Team 05)

Cup på Jössarinken  I helgen är det dags för Team 05 att anordna Cup på Jössarinken och varför inte åka upp en sväng till Jössa och redan nu få en blick på framtidens stjärnor? Det är 9 lag som deltar och bland dessa, förutom Mörrum Hockey, hittar vi lag som Karlskrona HK, IF Malmö Redhawks och även litauiskt motstånd i form av HC Klaipeda.

Även Mörrum Hockey Vets har spelat klart för säsongen och även här blev det en serieseger för våra absolut äldsta spelare i föreningen. Man vann Rekreation Syd Hockey League, Division 1 framför Örlogsstaden HK och detta på målskillnad!


Har ni lagledare i föreningen för alla våra ungdomslag några resultat, seriesegrar, cupäventyr som ni vill att vi rapportera om. Ett steg i att öka rapporteringen kommer att veckovis samla upp nyheter från Ungdom för att publicera på vår hemsida/officiella Facebook/Instagram/Twitter. Skicka då in era senaste nyheter till david.sarnby@morrumhockey.se

// David Särnby 

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.