Stäng meny

Olofström – Mörrum 2-7 / Inför Gislaved

Uppdaterades 20 november 2017 klockan 11:43

Matchfakta
Olofströms IK
VS
Mörrum GOIS
2-7
(2-2, 0-3, 0-2)
Matchens lirare
(Olofströms IK)
(Mörrum GOIS)

Matchfakta

Plats: HBM Arena
Datum: 19/11/2017
Omgång 14
Publiksiffra: 587
Huvuddomare:
Nicklas Dahl
Assisterande domare:
Jonatan Svanberg, Marcus Hejdesten

Vinst borta mot Olofström och det känns givetvis bra.

Vi startade mindre bra men när vi kom ut på isen i andra perioden så var det ingen som helst tvekan om vad vi hade som mål, matchen skulle genomföras i ett högre tempo och detta orkade vår motståndare inte stå emot. Hakningar och slag som resulterade i utvisningar med mål som följd…derbysegern var helt i sin ordning.

Nu är det Gislaved som står för motståndet. En nykomling som verkligen har spelat bra i höst och endast är tre poäng från serieledning efter halva serien…imponerande.

Matchen i Gislaved var välspelad och vi kunde till slut vinna med 2-4 och redan då sa vi ledare att många lag kommer att få det tufft mot Gislaved och det har dem bevisat.

Vi kommer stärkta från dem senaste matcherna men långt ifrån nöjda, vi vill mera!

Vissa delar i spelet har varit riktigt bra men vi ser även detaljer som vi måste bli ännu bättre på för att kunna spela på den nivå som vi strävar efter i 60 min. Det viktigaste är att man som spelare orkar (fysiskt och mentalt) ladda om till träning och match.

Man skapar en trygghet i laget när man vet vad som kommer att hända i vissa situationer ute på isen. Att orka upprepa saker som vi tillsammans har bestämt skapar tydlighet och självförtroende i gruppen.

Vi saknade en hel femma senast mot OIK men några av dessa killarna är redo för match nu på onsdag och det ökar konkurrensen i truppen.

#26 Condrup och #22 Carlsson är närmare isträning men fortsatt borta en tid till medan #14 Ratatalo-Thomas #28 Ingvarsson och #16 Back är redo för spel.

//Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.