Stäng meny

Ny målvakt från Rögle är klar!

Publicerades 26 juni 2015 klockan 11:15

Idag har målvakten William Silwerfeldt-Öhman skrivit på ett kontrakt med Mörrum. William var förra året första målvakt i Rögles J-20. Innan dess var William i Modo´s organisation. Magnus Wenström som är Rögles målvaktstränare har gett sina varmaste rekommendationer om William, han tror mycket på William och han kommer därför vara med i Williams fortsatta utveckling tillsammans med vår nya målvaktstränare Peter Johansson. Kontraktet med  William är skrivit på 1 år.

Vi har även gjort klar med vem som blir A-lagets målvaktstränare för säsongen 2015/16, en välkänd profil vid namn Peter Johansson vilket känns mycket bra. Peter är oerhört seriös i allt han tar för sig så vi tror att han ska kunna hjälpa våra målvakter att ta nästa steg i sin utveckling. Peter även gått alla utbildningar som krävs för att vara målvaktstränare. En intervju med Peter kommer komma inom de närmsta dagarna.

Välkommen till Mörrum!

Tack så mycket!

Varför föll valet på Mörrum?

Det kändes som rätt lag att utvecklas i, de spelar i en bra serie och förhoppningsvis får jag mycket speltid.

Vad vet du om Mörrum som lag och som ort?

Jag har aldrig mött Mörrum så kan inte säga så mycket om dem mer än att det gick lite tungt för dem förra säsongen men det lag vi har nu ser väldigt intressant ut. Som ort vet jag inget mer än att fisket är stort där.

Vad har du för ishockeybakgrund?

Kommer ursprungligen från Björklöven, spelade i Modo 3 säsonger på hockeygym och förra säsongen var jag i Rögle j20.

Vad har du för styrkor som ishockeyspelare?

Mina styrkor är att jag är stor och lugn i målet samtidigt som jag är bra på att läsa spelet. Vad vill du utveckla nästa säsong? Jag vill bli mer explosiv och ännu jämnare sett över hela säsongen.

Hur kommer du träna sommarträning fram till laget går på is?

Jag håller igång hemma i Umeå med styrka och kondition fram tills vi ska samlas.

Vilka är dina personliga målsättningar denna säsong och på sikt?

Jag vill göra bra ifrån mig på seniornivå och ser den kommande säsongen som en utmaning och en möjlighet för att nå ännu längre.

Vad tror du om DIV 1 Södra nästa säsong och vad tycker du känns som en bra målsättning för Mörrum?

Trots både Pantern och Tingsryd gick upp tror jag det kommer vara en tuff serie. finns många bra lag och jag tycker Mörrum ska ses som ett av dem. Jag tycker vi ska sikta högt sedan får vi ta inom laget vad vi har för mål.

Lycka till och välkommen till Mörrum!

Tack så mycket, det ska bli väldigt kul!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.