Stäng meny

Mörrums värvar målskytt från Kanada – Välkommen Daniel Clairmont

Publicerades 6 augusti 2018 klockan 12:00

Mörrum Hockeys kan idag presentera ytterligare ett nyförvärv för säsongen 2018/2019. Mörrum Hockey har valt att signera den 25 årige kanadensiske Daniel Clairmont och är värvad som en riktigt spännande målskytt.

Några pusselbitar återstår innan lagbygget är färdig och idag kan vi presentera ännu ett nyförvärv till kommande säsong. Vi presenterar Daniel Clairmont från Kanada som har ett förflutet i den högsta kanadensiska universitetsliga USports och provade på Europeiskt spel förra säsongen i tyska tredjeligan samt även i Danska första ligan, Metal liga.

Daniel ansluter till truppen den 19 augusti och kommer spela med oss omgående.

Martin Ingvarsson från Mörrum Hockey säger så här om Daniel Clairmont:

”Daniel är en spelare som säkert flugit under radarn för väldigt många klubbar då han valde spel i Tyska tredjeligan förra säsongen. Vi har haft en rad alternativ att gå på, men vi värdesätter i kombination till speciella kunskaper, att spelaren har rätt skalle och attityd. Uppförandekoder, etik och moral är något som vi värderar högt inne i omklädningsrummet. Daniel är en kanonkille som kommer att passa in väldigt bra i gruppen och han kommer inte bara göra mål på Jössarinken.”

Kontraktet är skrivet på ett år och Daniel Clairmont kommer att spela med #72.

Vi hälsar Daniel mycket varmt välkommen till Goiset!

#baragoisare

#swimmingsuprasalmo

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.