Stäng meny

Mörrum – Kalmar 5-1 / Inför Olofström

Uppdaterades 16 november 2017 klockan 19:05

Matchfakta
Mörrum GOIS
VS
Kalmar HC
5-1
(2-0, 1-0, 2-1)
Matchens lirare
(Mörrum GOIS)
(Kalmar HC)

Matchfakta

Plats: Jössarinken
Datum: 15/11/2017
Omgång 13
Publiksiffra: 463
Huvuddomare:
Marcus Råberg
Assisterande domare:
Johan Ekelöf, Jonatan Svanberg

November..mörkt, disigt och snålblåst. Man fryser, kisar i regnet och tycker sådär lagom synd om sig själv…

Det är nu som man sätts på prov både som individ men framförallt som hockeyspelare. Den enkla vägen är att tycka än mera synd om sig själv och hoppas att någon annan fixar och donar..då slipper jag att lägga kraft och kan bara hoppas att det blir bra.

Eller så kan jag bestämma för att själv vara den som tar tag i min egen utveckling och prestation. Vara glad och positiv, vid varje träning och match så vill jag göra min del av arbetet. Jag vill sprida energi till mina lagkamrater och se till att vi tillsammans jobbar vidare mot dem mål som vi bestämt.

Vinst mot Kalmar och det var inget snack, vi skulle vinna denna matchen punkt slut! Vi är beslutsamma och samtliga följer gameplan fullt ut. Balansen i laget mellan dem som spelar PP och PK gör att det finns kvalité och kraft i båda spelformerna. Vi gör mål i PP och släpper inte in några i PK, grymt jobbat från samtliga. När vi sedan spelar 5-5 så är alla fyra enheterna där och gör ett härligt arbete. Vi håller en jämn nivå utan dippar och det är ett kvitto på att samtliga är påkopplade i matchen.

Dags att släppa vinsten mot Kalmar och det lilla leendet som man haft under torsdagen och ställa in siktet på ett derby mot Olofström. Det gäller alltid att följa upp en bra match med en ännu bättre=utveckling. Vi kommer inte att lämna något åt slumpen. Vi vet att om vi inte presterar på topp så kommer vår motståndare att utnyttja detta.
Vi ser fram emot ett derby och är inställda på att ta ännu ett litet steg i vår utveckling som lag och ett steg närmare vårt mål.

På skadefronten:
#26 Emil Condrup
#22 Gustav Carlsson

//Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.