Stäng meny

Mörrum Hockey och Ernebrand skiljs åt

Publicerades 16 mars 2019 klockan 10:00

Mörrum Hockey och Andreas Ernebrand har i dagarna ömsesidigt kommit fram till att skiljas åt. Andreas har varit tränaren som tagit vårt J20 till Elit och vårt A-lag tillbaka till HockeyEttan under en imponerande 5 års period. Mörrum Hockey vill tacka Andreas för hans fina arbete i föreningen. Här nedanför kommer ett par meningar från vår förre tränare.

”Vill tacka för mig i Mörrum Hockey där det blev 5 år med prestationen att ta J20 till J20 Elit och A-lag tillbaka till HockeyEttan. Tog över ett seniorlag där tränare fått lämna ett par gånger varje säsong där vi nu arbetat långsiktigt med samma tränare i staben. En ny trend som jag är stolt över av att få ha satt. Det har skapat trygghet och vi har hela tiden kunnat skruva upp och på så sätt blivit bättre! 5 år!!! 
 
Jag ska nu gå vidare mot nya äventyr och mot nya mål!
 
Ett extra tack till de Team jag jobbat med i och kring laget. Utan bra team lyckas man med inget och vi har lyckats med de slutmål vi har satt upp. Tack till Teamen med ledare och spelare som jag haft äran att samarbetat med!!! Ni vet vilka ni är!”
 
//Andreas Ernebrand
 
Vi vill dessutom tacka Andreas kollega, Torbjörn ”Tuben” Svensson, som under en tre-års sejour tillsammans arbetat målmedvetet och strukturerat. 
 
Tusen tack för allt och stort lycka till i era fortsatta karriärer och framtid.
 
Mörrums GoIS IK

 

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.