Stäng meny

Mörrum Hockey heltidsanställer Dave Lindarv

Publicerades 18 juni 2018 klockan 10:55

Mörrum Hockey kan idag offentliggöra att föreningen har erbjudit Dave Lindarv en heltidstjänst i Mörrum Hockey som säljare och att han har tackat ja till tjänsten. Detta innebär att Lindarv kommer jobba dagtid med marknad och kvällstid som hockeyspelare i vårt A-lag.

Mörrum Hockey växer som förening såväl organisatoriskt sportsligt och inför säsongen i HockeyEttan ansluter Dave Lindarv till verksamheten på en heltidstjänst som säljare. Lindarv påbörjar sin anställning som säljare idag.

Dave Lindarv säger så här om att arbeta heltid som säljare i Mörrum Hockey.

Hur är din spontana känsla att kliva in som heltidsanställd säljare i Mörrum Hockey och vad är det som lockar dig att ta detta stora kliv i ditt liv?

Det känns otroligt kul och inspirerande att kliva in i det här. Det som lockar mig är utmaningen, framför allt för mig själv men även för Mörrum att växa som förening. Samt att jag ser en stor utvecklingspotential i Mörrum Hockey.

Vad tror du på förutsättningarna att lyfta Goiset till en ny nivå?

Förutsättningarna att lyfta Mörrum Hockey till nästa nivå är jättestora. Om man ser på utvecklingen som föreningen haft de senaste två åren både på och utanför isen, så är det dag och natt. Något som föreningen fått för lite cred för. Och jag ser inte varför det skulle stanna här. Det har varit ett stentufft jobb från alla och det kommer krävas ännu mer i framtiden. Men jag ser ingen tendens till att någon vill luta sig tillbaka.

Vad är det som du personligen vill utveckla inom marknadsfrågor gällande Mörrum Hockey?

Det som jag framförallt tror att man kan utveckla inom marknaden är att ge tillbaka till våra partners. Att ge dom någon form av vinning i att vara med på våran resa. Idag är det få företag som vill ”ge bort” pengar utan att få något tillbaka. Det tror jag är den stora nyckeln. Jag tror att jag efter mina år som företagare har en rätt bra insyn i vad som företagen vill få ut av partnerskap. Min vision är att göra Mörrum Hockeys nätverk något som företagen i regionen inte vill vara utanför!

Vi inom Mörrum Hockey hälsar Dave Lindarv mycket varmt välkommen!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.