Stäng meny

Mörrum Hockey förstärker organisationen!

Publicerades 30 mars 2019 klockan 10:00

Mörrum Hockey har i dagarna kommit överens med en ny säljare till organisationen. Vi hälsar Malin Lindeberg välkommen till Mörrum Hockey!

Mörrum Hockey förstärker föreningens marknadsavdelning och gör en kraftansamling för att etablera ett stort företagsnätverk i regionen.

I ett led att utöka intäkterna och verkligen intensifiera uppbyggnaden av ett stort regionalt nätverk har Mörrum Hockey valt att förstärka med ytterligare en säljare i Malin Lindeberg, Mortensen Media. Malin är säljare till yrket och finns redan med i olika nätverk inom framförallt Karlskronaregionen. Malin kommer att verka i hela vår region.

Malin kommer vara drivande i vårt eget nätverk och tillsammans med en nätverksgrupp utveckla nätverket till en bred plattform där företag kommer ha möjlighet att utöka och förbättra sina kundrelationer.

Det är dessutom viktigt att kommunicera att Mörrum Hockey inte har några fasta kostnader för Malin då Malin säljer produkter ur Mörrum Hockey´s sortiment. Hon adderar ytterligare en produkt i sin ordinarie tjänst.

Vi inom Mörrum Hockey hälsar Malin Lindeberg varmt välkommen in i ett växande team och ser med tillförsikt fram emot den resa Mörrum Hockey nu påbörjar.

Stort lycka till, Malin!

Kontaktuppgifter Malin Lindeberg, 073-518 08 37, malin.lindeberg@morrumhockey.se

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.