Stäng meny

Lägesuppdatering #30 Hampus Alexandersson

Publicerades 6 februari 2019 klockan 15:39

Ni är många som undrar och undrat över #30 Hampus Alexandersson och hans status. Vi fick en hälsning från killen med den härliga dialekten och han berättar att det går åt rätt håll och att han kommer ner till Karlshamn och Mörrum inom den närmsta tiden igen!

Tjena Hampus! Hur är läget med dig och kommer du ner till oss i Mörrum Hockey snart igen?

”Tjenare, kul att höra från dig!

Just nu så befinner jag mig hemma hos mina föräldrar som bor på landet en bit utanför Mjölby. Läget för mig idag är att jag är sjukskriven 100%. Symptomen jag har idag är att jag blir hjärntrött fortare än normalt, men det blir bättre o bättre med den biten.

Jag har börjat med sjukgymnastik inne på universitetssjukhuset i Linköping och det funkar bra. Just nu handlar det om att göra väldigt enkla övningar och sakta men säkert ta mig tillbaka.

Planen är att jag ska röra mig neråt Karlshamn igen nästa vecka där jag har min lägenhet och ansluta till laget. Vad mina uppgifter kring laget blir är oklart men jag vill vara närvarande vid alla tillfällen som jag kan.

Comeback den här säsongen har jag låtit vara osagt för jag ville lyssna på kroppen först o främst, men det lutar inte åt att jag kan snöra på mig skridskorna igen den här säsongen utan jag får försöka hjälpa laget på ett annat lämpligare sätt.

Det har såklart varit en mycket tuff och tråkig tid men jag mår bättre och jag ser fram emot att åka till ishallen och träffa grabbarna och fansen igen!”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.