Stäng meny

Khalid Ibrahim klar för Mörrum Hockey!

Publicerades 27 juni 2018 klockan 20:06

 

Det är med stor glädje som Mörrum Hockey idag kan presentera ytterligare ett nyförvärv till kommande säsong. Forwarden Khalid Ibrahim ansluter till Mörrum Hockey inför återkomsten till HockeyEttan Södra ifrån Tyringe SoSS på ett 1-års kontrakt.

Då var det dags igen att presentera spelare till vårt representationslag kommande säsong och vårt senaste nyförvärv är en ung norrlänning som kommer till Mörrum Hockey närmst från seriekollegan Tyringe SoSS. Khalid är en erkänt poängstark och målfarlig forward och i och med Ibrahims underskrift så består nu truppen 2018/19 av 8 forwards och totalt 17 spelare.

Den 20-årige Ibrahim startade sin hockeykarriär i Norrland och Skellefteå AIK och har tillhört SAIK näst in till hela karriären, förutom föregående säsong, upp till och med klubben J20 SuperElit . Han har även hunnit med ett fåtal matcher i klubbens representationslag i SHL under säsongen 2016/17. Under tiden i Skellefteå AIK har Ibrahim spelat 85 matcher i J20 SuperElit och på dessa har han hunnit med att producera 30 mål och totalt 55 poäng.

Under sin senaste säsong så gjorde Khalid sin första som senior och denna säsong tillbringade han nere i Skåne och hos seriekollegan Tyringe SoSS. I Tyringe så satte Ibrahim avtryck och var en av lagets absolut bästa spelare och även en av lagets poängstarkaste spelare med sina 24 poäng på 30 matcher. Under den sista delen av säsongen så gjorde han också 4 matcher för Kristianstad IK i Allettan/Kvalet till Hockeyallsvenskan.

Khalid Ibrahim säger själv så här om sin senaste säsong och sina förväntningar på kommande i Mörrum Hockey.

”Vi hade en väldigt rörig säsong i Tyringe, men jag personligen fick spela mycket och kände att jag utvecklades åt rätt håll. Ser väldigt mycket fram emot nästa säsong och jag hoppas på att fortsätta utvecklas. Jag tycker laget ser bra ut och förhoppningarna är att vi kan vara med och utmana uppåt!”

Martin Ingvarsson från Mörrum Hockey säger följande om vårt senaste nyförvärv Khalid Ibrahim.

”Khalid är en spelare som vi har haft koll på under en längre tid. En väldigt intressant spelare med goda offensiva fördelar. Khalid kommer passa mycket bra in i vårt lagbygge och vi är övertygade att han kommer ta nästa kliv inom vår organisation.”

Khalid kommer att spela med tröja nummer 13 och kontraktet är skrivet på 1 år.

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.