Stäng meny

Jesper Hultberg och Johannes Dennertoft är klara Mörrum Hockey!

Publicerades 9 augusti 2018 klockan 12:00

Mörrum Hockeys spelartrupp fylls på med ytterligare spelare. Jesper Hultberg ansluter till Mörrum Hockey som center/forward och den egna produkten Johannes Dennertoft blir den sista backen in i truppen.

Då var det dags igen att presentera ytterligare nyförvärv till kommande säsongs lagbygge och nu presenterar vi två spelare på en gång.

20-årige Jesper Hultberg, född och uppvuxen i Nässjö och spelade i Nässjö HC upp till sista året som J18-spelare. Har de två senaste åren representerat Karlskrona HKs J20 Superelit och kommer nu spela ihop med flera andra spelare från KHKs J20-lag 2017/2018.

Martin Ingvarsson från Mörrum Hockey säger så här om Jesper Hultberg:

”Jesper är en spelare som vi följt under en längre tid. Jesper är en center i sin grund, men också medveten om förutsättningarna om att våra centerplatser är fyllda initialt och att det är forwardsposition som gäller från start. En ung, stor och mycket klok ishockeyspelare som vi tror kommer utvecklas i vår organisation.”

Kontraktet är skrivet på ett år och Jesper kommer att spela med #26.

21-årige Johannes Dennertoft är en egen produkt som kommer hem efter spel i Division 2 och i Sörhaga/Alingsås. Johannes spelade i vårt J20 Elit under 2016/2017 samt att han har tidigare spelat några matcher i HockeyEttan.

Martin Ingvarsson från Mörrum Hockey säger så här om Johannes Dennertoft:

”Johannes är en egen produkt som kommer hem och som tar den sista backplatsen i truppen. Det kommer bli spännande och se hur sommarens träning har utvecklat Johannes och dessutom har han fått vara helt skadefri. Vi tror att Johannes kommer att utvecklas i vår organisation och den struktur vi har på vår träning.”

Kontraktet är skrivet på ett år och Johannes kommer att spela med #22.

Vi önskar båda dessa killar stort lycka till i Goisartröjan.

#baragoisare

#swimmingsuprasalmo   

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.