Stäng meny

Information angående våra Sommardanser i Mörrum Folkets Park

Publicerades 4 oktober 2018 klockan 13:58

                                                              

Mörrum Hockey bedriver en bred verksamhet utöver vår huvudsakliga ishockey. Utöver hockeyn så har vi verksamhet med Bingo varje måndag i Folkets Park och under sommarmånaderna så bedriver vi också dans. Här nedan kommer ett meddelande från dansens ansvariga där de vill tacka er alla som kom och gjorde danserna till succé även denna sommar.

Vi från ”Hockeydansen” i Mörrum Folkets Park skulle vilja tacka våran danspublik för en fantastisk danssommar i Mörrum där vi höjde oss publikmässigt och hade otroligt härliga danskvällar tillsammans. 
För er information är planering inför nästa års sommardanser är igång och vi kommer med mer information om detta framöver med upplägg och liknande. 

Ett tack även till våra samarbeten med dansföreningarna On The Floor som delat och gör reklam för varandra för att locka folk till våra danser. Dom fortsätter med danser nu i höst och fram till våren i Mörrum Folkets Park vilket vi självklart hjälps åt att dela. 
https://www.facebook.com/OnTheFloor2014/
Även tack till Dansklubben Swing Wexiö som gjort att inga danser krockat på söndagarna i sommar och där vi kan få mer publik till varje dans. 
https://www.facebook.com/Dansklubben/ 
Samarbeten mellan dansföreningarna är otroligt bra och viktigt för att danskulturen ska leva vidare vilket vi ser som otroligt positivt!

Även tack till våra sponsorer:
Wiktor Olssons Kött & Chark, som gjort att vi kunnat erbjuda grillkorv av högsta kvalité,
Prints 4U, som gjort våra fina dansaffischer.

Sist men inte minst tack till ER kära danspublik, det är ni som gör det möjligt att fortsätta bedriva danser!
En riktigt fin höst önskar vi er alla och fortsätt dansa på där ute så ses vi snart igen!

#baragoisare
#enförening
#swimmingsuprasalmo
#hockeydansen

//Styrelsen med dansfunktionärerna för Mörrum GoIS IK

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.