Stäng meny

Inför Vänersborg 4/2

Publicerades 1 februari 2018 klockan 09:02

Serien vänder efter sju omgångar och vi spelar i vår hemmaborg där vi verkligen trivs att spela. Uppstarten i AllTvåan var uppe i Vänersborg där vi gick ut med en 1-4-seger. Efter den segern är det Borås som besegrat oss och Värnamo som stulit poäng. Vänersborg förlorade sist mot Värnamo och de är säkert revanschsugna.

Hela den första rundan har laget haft en del sjukdomar och skador. Anton Olsson har anslutit till truppen på lån från Troja och Anton kommer att vara tillgänglig för spel under resterande delen av säsongen. Zeke Back, som har haft den längsta skadefrånvaron, är nu på benen och kan förhoppningsvis snöra på sig skridskorna snart igen. Zeke tränar nu rehab och jobbar för att få rätt hockeypuls till han skall ut på isen. Även Colin Holmström är på gång ut på isen. Förhoppningsvis är Colin tillbaka i träning med laget redan nästan vecka och kan då slipa på matchformen.

Till matchen mot Vänersborg är Fredrik Edvardsson och Gabriel Olsson åter i spel. Fredde var med sist mot Vänersborg där han blev tvåmålsskytt. Gabbe har varit sjuk och jobbar på att få upp flås och kunna komma in i spelet igen.

Välkomna till Jössarinken

//Andreas Ernebrand

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.