Stäng meny

Inför Nybro

Publicerades 8 februari 2019 klockan 14:37

Matchdags och ikväll är det dags för att mäta krafterna på Jössarinken mot Nybro Vikings. Det år två lag som arbetar på olika fronter i tabellen, så räkna med en bra match. Följande förutsättningar gäller inför kvällens match!

Matchstart: Fredagen den 8:e Februari, klockan 19.00

Arena: Jössarinken, Mörrum

Vägbeskrivning till Jössarinken: Hitta hit!

Biljetter till matchen: Köp biljett här!

TVGOIS1 sänder matchen, köp den på följande länk: Köp matchen här!

Läget i truppen: Frånvarosituationen ser ut enligt följande med fortsatt frånvaro på #30 Hampus Alexandersson (Hjärnskakning). #28 Adam Ingvarsson saknas efter smällen han fick i Halmstad. #27 Rasmus Rosenqvist (Höft), men han kan vara tillbaka möjligtvis kommande vecka. #24 Frank Landqvist (Sjukdom) saknas och det gör också #23 Linus Björk (Axel). Resterande finns tillgängliga för att bli uttagna till kvällens match.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 33 poäng (10+23) på 30 matcher.

Poängbäst i Nybro Vikings: #20 Markus Palmberg med 41 poäng (12+29) på 35 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: 

”Matcherna kommer tätt vilket kräver mycket av oss. Få träningar att justera på utan det handlar mycket om att skaffa pigga kroppar och fokuserade huvuden. Kalmar bröt bår svit där vi syndade i båset på andra sidan som blev avgörande. Nybro och Kalmar ligger högst upp i tabellen och det krävs av oss att inte bjuda dem på något för de tar chansen. Disciplinen blir avgörande även ikväll där vi behöver leverera högre intensitet redan från start idag. Lite flyttar i laget pga skador men också för att det finns mer att krama ur. Nu kör vi alla Goisare!”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.