Stäng meny

Inför Mörrum-Olofström

Publicerades 12 mars 2018 klockan 18:31

Först vill jag passa på att gratulera alla hockeyfans i Blekinge till den kvalfyllda vår som ligger framför oss. Det vankas kvalhockey i alla klubbar förutom Sölvesborg…men det var endast sekunder från att även Sikarna fått kvalspela. Att sedan KHK gärna sluppit kvala är en annan femma men det gäller att snabbt ”gilla läget” för kvalhockey i vårsolen är alltid något extra!

Matcherna avlöser varandra och det finns nu lite tid till förändringar. Det är nu som allt skall trilla på plats och jag är övertygad om att förberedelserna som vi gjort under året betalar sig. Alla jobbiga timmar med träning, alla övningar på isen där vi tränare förmedlat den bild som vi vill att laget skall återspegla.

Alla diskussioner om detaljer i spelet, samtal med spelare både enskilt och i grupp, det är nu vi skall visa detta i matcherna.

Det är otroligt spännande att få vara en liten del av detta stora pussel.

OIK hemma…igen! Nytt derby och som sagt gäller det att vara förberedd på ytterligare ett hett möte mellan klubbarna. Att det finns en viss hatkärlek är givet men det är ändå ”bara” hockey vi spelar. Under matcher gör man allt för att vinna men efter slutsignalen har alla spelare, ledare och publik ett ansvar att visa varandra den respekt som krävs för att vi alla skall kunna fortsätta stötta våra klubbar och låta hockeyn vara den fest och underhållning som den alltid skall vara!

Derby är känslor, fart och adrenalin….

Vi är redo…är du?

//Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.