Stäng meny

Inför Mjölby

Uppdaterades 20 januari 2018 klockan 10:47

Matchfakta
Mörrum GOIS
VS
Kalmar HC
3-1
(1-1, 0-0, 2-0)
Matchens lirare
(Mörrum GOIS)
(Kalmar HC)

Matchfakta

Plats: Jössarinken
Datum: 17/01/2018
Omgång 4
Publiksiffra: 664
Huvuddomare:
Mikael Söderlund
Assisterande domare:
Johan Ekelöf, Victor Johansson

Mörrum-Kalmar 3-1

Att möta ett obesegrat Kalmar på hemmaplan efter förlusten i Borås var en uppgift som skulle bli svår, det var alla införstådda med. Att vi sedan bara timmar före matchstart fick några återbud gjorde inte uppgiften lättare.

Det är vid dessa tillfälle som moralen i en grupp testas på riktigt. Det finns två vägar att gå: vi kan tycka synd om oss själva, leta ursäkter och gömma oss bakom någon annan och troligen underprestera.

Eller så går gruppen samman, beslutar sig för att var och en tillsammans ska gå ut och göra det jobb som behövs och med största sannolikhet prestera. Laget valde denna kväll det senare alternativet..

Det fanns inget som skulle hindra laget denna kväll. Att gå ut och spela med den kontroll och säkerhet som vi gjorde var härligt att se. Många bra beslut och hela tiden tittade vi fram mot nästa byte. Att Kalmar skulle vara bra visste vi men det var inget som vi blev stressade av utan vi jobbade vidare. Killarna slet verkligen och offrade sig hänsynslöst och ändå hade vi kylan att avgöra när chansen kom.

Mörrum-Mjölby

Att få spela ytterligare en match på hemmaplan känns riktigt bra. Vi kan i lugn och ro ladda om inför ytterligare en match där vi vet att vår motståndare har kvalitéer att slå samtliga lag i serien. Det var stentuffa matcher mot Mjölby under förra säsongen och allt talar för att det blir så även nu. Vi har givetvis som målsättning att kunna komma ut med samma energi och kraft som senast och ser fram emot en spännande och välspelad match.

// Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.