Stäng meny

Inför Kristianstad

Publicerades 5 december 2018 klockan 16:01

Matchdag igen och ikväll är det dags för bortamatch mot Kristianstad IK. Mörrum Hockey kommer till match efter en mycket imponerade match senast då man fullständigt körde över Tyringe och vann med 9-1. Ikväll är det dags att mäta krafterna mot en av de absoluta favoriterna till en lång vår. Följande förutsättningar gäller ikväll.

Matchstart: Onsdagen den 5:e December, klockan 19.00

Arena: Kristianstad Ishall, Kristianstad

Vägbeskrivning till Kristianstad Ishall: Hitta hit!

Kan du inte komma till Kristianstad: Köp matchen här!

Läget i truppen: Frånvarosituationen ser ut enligt följande. Skadeläget är detsamma som det varit sedan några månader tillbaka med #30 Hampus Alexandersson (Hjärnskakning) och #28 Adam Ingvarsson (Hjärnskakning) borta på obestämd tid med sina besvär. #8 Joakim Sydegård (Menisk) är också borta och kommer troligtvis inte tillbaka förrens januari.  #22 Felix Petersson är med även ikväll och även #15 Hannes Gustavsson. Exakt samma lag som sist!

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 18 poäng (5+13) på 15 matcher.

Poängbäst i Kristianstad IK: 22 Victor Löfstedt med 22 poäng (9+13) på 19 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: 

”Riktigt bra insats av laget sist. Vi gav oss chansen att spela med hög fart. Gjorde rätt saker med pucken vilket gav mycket anfallsspel. Alla stämplade in och var väldigt aktiva i jobbet!

Kristianstad lyckades ta alla poängen sist men idag ska vi ha alla. Vi har en plan och det ska bli jobbigt att möta Goiset idag!”

Vi ses i Kristianstad alla Goisare!

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.