Stäng meny

Inför Kalmar HC

Publicerades 3 oktober 2018 klockan 12:05

Efter en tät match och en knapp förlust mot HC Dalen, så är det nu dags för ny hemmamatch i Jössarinken för vårat A-lag! Det är nu dags för att ta säsongens andra vinst då vi tar oss an den andra nykomlingen Kalmar HC och här nedanför får du förutsättningarna för kvällens drabbning.

Matchstart: Onsdagen den 3:e Oktober, klockan 19.00

Arena: Jössarinken, Mörrum

Se matchen på plats: Boka biljett här!

Kan du inte komma till Jössarinken, se matchen hemma från soffan: Köp matchen här!

Läget i truppen: I den senaste matchen mot HC Dalen så saknades #13 Khalid Ibrahim, #30 Hampus Alexandersson och även #28 Adam Ingvarsson fick kasta in handduken sent. Till kvällens match så återkommer Ibrahim och Alexandersson tillbaka i truppen. Frånvarolistan till kvällens match består av #28 Adam Ingvarsson, #29 Arvid Sahlsten, #8 Joakim Sydegård, #21 Malcolm Zander och #2 Kevin Striborn. Detta gör att #3 Tobias Brahm och # 15 Hannes Gustavsson från Mörrum J20 finns med i kvällens match.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 4 poäng (2+2) på 4 matcher.

Poängbäst i Kalmar HC: #8 Jarkko Oikarinen med 7 poäng (4+3) på 5 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: ”Väntar mig ett riktigt kring mot Kalmar. En motståndare vi har stött på många gånger de senaste åren. Blir som fotboll denna vecka med endast en match. Har haft en positiv utveckling på vårt försvarsspel som vi haft mycket fokus på. Vi arbetar just nu mycket på agerandet in i anfallszon för att tillbringa mer tid där. Stridsmundering på on in i slaget om nykomlingarna.”

Vi i Mörrum Hockey hoppas att vi ser just dig på kvällens match och önskar dig hjärtligt välkommen till Karlshamns Kommuns största mötesplats, Jössarinken!

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.