Stäng meny

Inför Kalmar

Publicerades 6 februari 2019 klockan 13:41

Matchdags i kväll igen och denna gången beger vi oss till Kalmar för match mot Kalmar HC i den 13 omgången av HockeyEttan Södra Vår. Mörrum Hockey kommer till match med 3 raka vinster och det är ett ”Gojset” som steppat upp de senaste matcherna och ikväll väntar en spännande batalj i Iffehallen. Förutsättningarna inför kvällens match finner ni här nedan!

Matchstart: Onsdagen den 6:e februari, klockan 19.00

Arena: Iffehallen, Kalmar

Vägbeskrivning till Iffehallen: Hitta hit!

Biljetter till matchen: Köp biljett här!

Matchen sänds på HockeyEttan.tv, köp den på följande länk: Köp matchen här!

Läget i truppen: Frånvarosituationen ser ut enligt följande med fortsatt frånvaro på #30 Hampus Alexandersson (Hjärnskakning). #28 Adam Ingvarsson saknas efter smällen han fick i Halmstad. #27 Rasmus Rosenqvist (Höft), men han kan vara tillbaka möjligtvis kommande vecka. #24 Frank Landqvist (Sjukdom) saknas också inför kvällens match. Resterande finns tillgängliga för att bli uttagna till kvällens match.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 31 poäng (9+22) på 29 matcher.

Poängbäst i Kalmar HC: #86 Jesper Sellin med 34 poäng (14+20) på 34 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: 

”Kalmar är med i racet upp men det stoppar vi mer än gärna. Vi arbetar för att få en jämnhet i matcherna. I matchen mot Dalen tryckte vi gasen i botten med ett rätt enkelt recept. Snabbt, rakt och rejält krävs hela matchen idag för att ta alla tre poängen.”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.