Stäng meny

Inför Kalmar

Uppdaterades 15 januari 2018 klockan 10:20

Matchfakta
Borås HC
VS
Mörrum GOIS
6-3
(3-1, 2-2 1-0)
Matchens lirare
(Borås HC)
(Mörrum GOIS)

Matchfakta

Plats: Borås Ishall
Datum: 07/01/2018
Omgång 3
Publiksiffra:
Huvuddomare:
Johan Wedin
Assisterande domare:
Felix Nilsson, Sebastian Sihvo

Det var längesen vi fick summera en förlust. Nästan så vi glömt hur det går till och det glömmer vi gärna igen! Många som har försökt att påminna en att den “kommer så småningom” men vi har varit övertygade om att fortsätta göra rätt saker för om vi gör det i alltid så kommer bra saker ur det goda beteendet.

Målskyttar mot Borås:

2-1 Dmitri Shaburov ass Condrup/Hampus K

4-2 Emil Rantatalo-Thomas ass Silfverberg/Ericsson

5-3 Dave Lindarv ass Ericsson/Landqvist

Borås fick en kanonstart och tog till vara på en halvchans och fick utdelning direkt. Vi ville snabbt ta kommandot i matchen men lyckades inte stoppa hemmaspelarna. Borås agerade som vi förväntade oss men ändå fick vi inte fast dem. De gjorde det bra och varje gång vi fick möjlighet att komma ifatt så gasade de. Vad vi gjorde annorlunda jämfört med tidigare var att krångla till det. Vi sökte svåra lösningar i passningarna som saktade ner vår fart och vi sökte nästan öppet mål istället för att slänga in pucken för att se vad som händer.

På onsdag väntar Kalmar och som vanligt hoppas vi på en tuff drabbning med bra hockey. Gabriel Olsson har varit borta men förväntas åter vara i träning under måndagen vilket gör att truppen fylls på efter Boråsmatchen. Fredrik Edvardsson är också påväg tillbaka efter en vecka med fys och rehabträning. Colin blir borta 2-3 veckor efter att han fick utgå i derbyt mot Olofström och tillsammans med Zeke så är de långt ifrån matchspel.

Kalmar har startat med tre segrar och skall verkligen få bekänna färg när de kommer till Jössarinken. Under höstserien tog lagen en varsin seger, 6-3 i Kalmar och 5-1 på Jössa. Matcherna har innehållit bra hockey men även tufft och fult spel så vi antar att även denna tillställning kommer gå åt det hållet.

Välkomna till Jössarinken, vår hemmaborg!

//Andreas Ernebrand

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.