Stäng meny

Inför Kallinge

Publicerades 3 november 2018 klockan 12:02

  

Det är dags för match igen efter ett kortare uppehåll och i eftermiddag så är det derby mot Kallinge-Ronneby IF på Jössarinken. Eftermiddagens match är också årets enkronamatch och även kraftigt reducerade entrépriser, så det finns inga ursäkter att inte vara på plats! Inför matchen så gäller följande förutsättningar här nedan. 

Matchstart: Lördagen den 3:e November, klockan 16.00

Arena: Jössarinken, Mörrum.

Vägbeskrivning till Jössarinken: Vägbeskrivning!

Köp biljett och undvik köer: Köp biljett här!

Kan du inte komma till Jössarinken i eftermiddag, se matchen hemma från soffan: Köp matchen här!

Läget i truppen: Sjukdoms och skadelistan inför kvällens match ser ut som det har gjort de senaste månaden med #30 Alexandersson (Hjärnskakning) och #28 Ingvarsson (Hjärnskakning) på frånvarolistan. 

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 10 poäng (3+7) på 10 matcher.

Poängbäst i Kallinge-Ronneby: #82 Adam Hirsch med 9 poäng (8+1) på 11 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om eftermiddagens match: ”Det var längesen det var match nu och man längtar verkligen! Att det sedan är Kallinge i en derbymatch gör det Så mycket bättre! Vi har tränat på vår spelidé och nött detaljer men det bästa är att vi kampat på träningarna mycket bättre än tidigare vilket, jag tror, höjer oss. Små justeringar i femmorna och även i special teams för att få ut mer av alla. Vi hoppas på mycket folk och en härlig stämning på läktaren! Go Goiset!”

Årets enkronamatch: Eftermiddagens match mot Kallinge-Ronneby IF är alltså årets enkronamatch. Detta innebär att ett antal företag och privatpersoner gått in med en insats i eftermiddagens match som i sin tur gör att varje åskådare är värt en antal kronor i sponsring till föreningens verksamhet, ungdomar och A-lag. I skrivande stund är den uppe i 175 kr och därför är det ytterst viktigt att vi samlar oss tillsammans i eftermiddag för vår förenings skull på Jössarinken!

Vill du också bidra till årets enkrona? Det är absolut inte för sent! Ring Martin Ingvarsson, marknad på ‭076-024 74 62‬.

 

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.