Stäng meny

Inför Helsingborg

Publicerades 15 februari 2019 klockan 15:35

Fredagskväll, 2 matcher återstår och ikväll är det dags att åka ner mot Skåneland och för match mot Helsingborg HC. Det är ett Mörrum Hockey som senast säkrade en plats i HockeyEttan Södra 2019/20 och ikväll är det säsongens sista bortamatch som står på schemat. Följande förutsättningar gäller inför kvällens drabbning.

Matchstart: Onsdagen den 15:e februari, klockan 19.00

Arena: Olympiarinken, Helsingborg

Vägbeskrivning till Olympiarinken: Hitta hit!

Biljetter till matchen: Biljetter till matchen köper man i entrén och det går bra att betala med både kort, swish och kontanter.

Matchen sänds via HockeyEttan.tv, köp den på följande länk: Köp matchen här!

Läget i truppen: Frånvarosituationen ser ut enligt följande med frånvaro på #30 Hampus Alexandersson (Hjärnskakning), #28 Adam Ingvarsson (Borta säsongen ut), #13 Khalid Ibrahim och #11 Martin Fransson förlänger säsongen med IF Troja/Ljungby. #8 Joakim Sydegård saknas (Brutit finger), #15 Hannes Gustavsson (Sjuk), #23 Linus Björk (Axel) och #49 Filip Karlsson (Avstängd).

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: 

”Så skönt att vi stängde vår plats i HockeyEttan nästa år. Detta med tre omgångar kvar och en otroligt tuff första runda. Grymt av laget att jobba med det lilla som gör det stora och ha tålamod! Vi har trott på det vi gjort! Nu skall vi kriga för att också avsluta bra. Så skönt att va Goisare!”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.