Stäng meny

Inför Helsingborg

Publicerades 9 januari 2019 klockan 13:30

 

Då är det dags för match igen och ikväll beger vi oss till Helsingborg för att ta andra raka vinsten. Mörrum vann den senaste drabbningen lagen emellan och det ska vi spännande och se hur det ser ut ikväll lagen emellan. Följande förutsättningar gäller inför kvällens match i Olympiarinken.

Matchstart: Onsdagen den 9:e januari, klockan 19.00

Arena: Olympiarinken, Helsingborg

Vägbeskrivning till Olympiarinken: Hitta hit!

Biljetter till matchen: Biljetter till matchen köper man i entrén och det går bra att betala med både kort, swish och kontanter.

Sittplats: 150 kr

Ståplats: 100kr

Matchen sänds via HockeyEttan.tv, köp den på följande länk: Köp matchen här!

Läget i truppen: Frånvarosituationen ser ut enligt följande med frånvaro på #30 Hampus Alexandersson (Hjärnskakning). #25 Tim Hultstrand har blivit tillbakakallad till IK Pantern. Resterande spelare finns tillgängliga för spel till kvällens match och samma spelare som vid den senaste matchen mot Tyringe är uttagna.

Mörrum Hockeys form: Mörrum kommer till match ifrån en vinst senast mot Tyringe SoSS med 1-0. Skönt med en vinst fastän spelet inte stämde fullt om ut efter att ha inlett med ett par förluster i det nya seriespelet. Det är nu dags igen att spela ihop laget då alla, förutom Hampus, är tillbaka och sätta kemin i femmorna. Mörrum befinner sig på 5:e plats i tabellen och har 3 poäng mer än Helsingborg, även med en mindre match spelad.

Helsingborgs form: Hemmalaget kommer till spel senast från en förlust hemma mot Kalmar med 1-4. Innan dess har man hunnit med och vinna mot Tyringe och förlora med HC Dalen och Nybro Vikings. Man ligger på 6:e plats i tabellen, precis under Mörrum och säker mark tillsammans med Halmstad HF.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 23 poäng (6+17) på 21 matcher.

Poängbäst i Helsingborg HC: #18 Julius Falkenbäck-Bergkvist med 17 poäng (6+11) på 26 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: 

”Alla matcher mot Helsingborg har varit hårda och tjuriga drabbningar. Vårt spelfokus har släppt i samtliga bataljer mot dem vilket vi kommer att prövas på idag också. Vi har haft lite sjukdomar i laget men det har ändå varit fyra fart på träningarna. Det brukar visa sig i matcherna för vår del. Inga skador i truppen vilket är gött när vi går in i en vecka med tre matcher.”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.