Stäng meny

Inför Helsingborg

Publicerades 24 oktober 2018 klockan 16:13

  

Matchdag igen och idag är det dags för att åka ner till Skåne för match mot Helsingborgs HC. Mörrum Hockey kommer ifrån en mindre bra match senast och revanschlusten är hög inför kvällens drabbning. Läget inför kvällens är enligt följande.

Matchstart: Onsdagen den 24:e Oktober, klockan 19.00.

Arena: Olympiarinken, Helsingborg.

Vägbeskrivning till Olympiarinken: Vägbeskrivning!

Kan du inte komma till Helsingborg, se matchen hemma från soffan: Se matchen här!

Läget i truppen: Sjukdoms och skadelistan inför kvällens match ser ut som det har gjort de senaste matcherna med #30 Alexandersson (Hjärnskakning) och #28 Ingvarsson (Hjärnskakning) på frånvarolistan. Övriga spelare finns tillgängliga till kvällens match. #3 Tobias Brahm och #15 Hannes Gustavsson är åter med i truppen. Killarna stod över sist då de haft ishockey 18 dagar i sträck med mycket träning och match med både J20 och A-lag. Målvakten #25 Tim Hultstrand är ikväll med IK Pantern och spelar, kommer åter till Karlshamn på Torsdag.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 8 poäng (3+5) på 9 matcher.

Poängbäst i Helsingborg HC: #18 Julius Bergkvist Falkenbäck med 8 poäng (2+6) på 10 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om eftermiddagens match: ”Ett lite kantstött lag efter att Hanhals vände på oss sist. Många avgörande missar som kostade tre poäng. Det har vi inte råd med och bjudandet skall bort! Ny match mot ett hungrigt Helsingborg som fått betalt för sin hunger. Vi skall jobba smart och hårt och det ena får inte ta ut det andra. På träningarna och på video arbetar vi med offensiven genom att vara jobbigare vid- och kring kassen för att kunna göra fler mål på färre chanser. Go Goiset!”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.