Stäng meny

Inför Halmstad

Publicerades 10 oktober 2018 klockan 10:23

                                               

Då var det dags för hemmamatch på Jössarinken och det är ett hemmalag som kommer till match efter en övertygande vinst senast i nykomlingsmötet mot Kalmar HC. Ikväll är det dags och mäta krafterna mot Halmstad Hammers och inför kvällen så är det följande förutsättningar som gäller.

Matchstart: Onsdagen den 10:e Oktober, klockan 19.00

Arena: Jössarinken, Mörrum

Se matchen på plats: Boka biljett här!

Kan du inte komma till Jössarinken, se matchen hemma från soffan: Köp matchen här!

Läget i truppen: I den senaste matchen mot Kalmar HC så var frånvarolistan längre än vanligt och då saknades #28 Adam Ingvarsson, #29 Arvid Sahlsten, #8 Joakim Sydegård-Jensen, #21 Malcolm Zander,och #30 Hampus Alexandersson, till kvällens match så återkommer #8 Sydegård-Jensen, #29 Sahlsten och #21 Zander. Skadebekymmerna på #30 Alexandersson (hjärnskakning) och #28 Ingvarsson (sviter av hjärnskakning) går mot det bättre men killarna är i dagsläget inte tillräckligt bra sina besvär.

Poängbäst i Mörrum Hockey: #4 Dave Lindarv med 6 poäng (2+4) på 5 matcher.

Poängbäst i Halmstad Hammers: #18 Markus Nygren med 5 poäng (2+3) på 6 matcher.

Huvudtränare Andreas Ernebrand säger följande om kvällens match: ”En bra och välförtjänst seger sist där vi var starka både med- och utan puck. Alla våra enheter bidrog och gjorde det tufft att skapa chanser på oss. Efter matchen har vi haft några dagar ifrån varandra och summerat vad vi har åstadkommit hittills. Nu stampar vi av där och vi fortsätter att fokusera på bårt sätt att spela med puck från försvarszon hela vägen upp till offensiva zon.

Joakim Sydegård-Jensen, Arvid Sahlsten och Malcolm Zander är tillbaka i uppställningen. Även Hannes Gustavsson och Tobias Brahm är med i matchtruppen. Båda gjorde debut HockeyEttan senast och tog tillvara på den is de fick på ett bra sätt. Ser fram emot en tuff drabbning där vi jobbar på en jämnhet i våra prestationer, där vi haft en stegrande kurva. Välkomna till Jössarinken.”

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.