Stäng meny

Inför Grästorp

Publicerades 10 mars 2018 klockan 21:18

Vi lämnar Mellon bakom oss för under söndagen drar Goiset igång på riktigt! Grästorp borta är premiären känns som en bra inledning och det ska bli riktigt roligt komma igång med den sista och viktigaste delen på säsongen. Vi har “checkat av” AllTvåan, och Play Off och nu väntar Kvalserien som vi siktade på redan vid uppstarten av sommarträningen i april. Det brukar vara svårt att ta sikte på något som är så långt bort som Kvalserien varit men vi har plockat fram målbilden några gånger för att riktigt längta. Nu är vi här och framför oss står tio underbara matcher med Grästorp som första motståndare.

Grästorp och HA74 är två motståndare som vi inte har mött och bara det är spännande. Borås, Olofström och Kalmar har vi stött på två eller flera gånger denna säsongen så vi känner varandra till viss del och ser fram emot tuffa bataljer.

Efter matcherna mot Gislaved av vi gnuggat de sakerna som vi anser behöver förbättras. Alla på isen behöver vara överens och det behöver repeteras många gånger. Vi har försökt att trimma kropparna så de är riktigt på hugget i inledningen men också för att de skall vara redo för tio tuffa matcher med slutspelsnerv.

Under lördagen gjorde vi en sista träning och vid halv tio under söndagen avgår bussen norrut. Även att vi trivs på hemmaplan i Jössaborgen så känns det skönt att få en lång resa i premiären och att vi får en “okänd” motståndare. Vi har läst på oss men har framförallt har vi fokus på vårt agerande. Det behövs att många som presterar över sin godkända förmåga. Vi är redo för match!

Tillsammans alla Goisare!!!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.