Stäng meny

Inför Borås

Uppdaterades 9 februari 2018 klockan 12:38

Matchfakta
Olofströms IK
VS
Mörrum GOIS
5-0
(1-0, 0-0, 4-0)
Matchens lirare
(Olofströms IK)
(Mörrum GOIS)

Matchfakta

Plats: HBM Arena
Datum: 07/02/2018
Omgång 9
Publiksiffra: 987
Huvuddomare:
Marcus Råberg
Assisterande domare:
Marcus Hejdesten, Victor Johansson

Olofström-Mörrum  5-0

Att förlora en hockeymatch är varken konstigt eller sensationellt men det intressanta är dels hur man förlorar och vad man tar med sig för lärdom från matchen.

Vår insats under onsdagens derby är något av det blekaste vi har presterat under säsongen, sett som lag. Vi hade väldigt svårt att få lagdelarna och detaljer i spelet att falla på plats. I takt med att vi blev stillastående och krångliga i vårt spel så växte OIK och tog över initiativet under 2:a perioden. 

Tack vare fint spel i kassen från Danil så var vi med i matchen inför 3:e perioden men OIK kunde ganska enkelt glida iväg och avgöra matchen och Danil blev övergiven vilket inte på något sätt är ok.

Mörrum-Borås

Då kommer Borås på besök och vi ser verkligen fram emot denna matchen. Borås är ett skickligt lag som spelar med hög fart och många finurliga spelare. Dem är skickliga på området (det så viktiga) framför vår kasse och skjuter ofta vilket skapar rörelse.

Vi kommer att vara fulla av revansch efter vår senaste insats men även det faktum att Borås vann förra mötet oss emellan.

Det kommer att krävas en riktigt stark insats från vår sida om vi ska kunna behålla alla poängen i vår hemmahall.

Det viktiga för alla spelare och ledare är nu att vi snabbt hittar tillbaka till dem detaljer som vi vet gör oss svåra att möta. Vi vet att om varje spelare gör sin del av jobbet i varje byte så kommer vår motståndare att behöva prestera på hög nivå för att få med sig några poäng.

Goiset kommer att vara redo när pucken släpps…

//Torbjörn Tuben Svensson

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.