Stäng meny

Highlights och några ord från TVGOIS1

Publicerades 25 februari 2019 klockan 16:22

 

TVGOIS1 vill tacka för säsongen som varit och vår första säsong med bekantskapen att sända ishockey live. Här ovanför kan ni se höjdpunkterna från säsongens sista match mellan Mörrum Hockey och HC Dalen. 

TVGOIS1 vill tacka alla er drygt 1300 personer som köpt matcher utav oss under höst/vintern. Klagomålen har varit ytterst få och kritiken i det stora hela har varit över förväntan, likt sändingarna och produktionen.

Vi kommer att under offseason bjuda på lite annat än live ishockey. Kanske kommer det några spännande intervjuer/reportage och liknade med människor runt föreningen Mörrum Hockey, vem vet…

Vi 4 som i dagsläget bedriver TVGOIS1, på fullt ideell basis, har också kommit fram till att köra vidare med att sända alla hemmamatcher under säsongen 2019/20.

Vi är också ute efter att bredda sändningsgruppen med ytterligare 1 person. Vi söker dig som är pålitlig, driven, lämplig uppgiften och såklart hockeyintresserad! Intressant? Släng i väg ett mejl till David Särnby, david.sarnby@morrumhockey.se eller smyg upp och snacka med någon av oss runt ishallen.

Vill se du mer Mörrum Hockey säsongen 2018/19? Alla våra höjdpunkter finns ute på vår Youtubekanal för den som vantrivs med sol och bad i vår/sommar och som längtar tills Jössarinken och hösten!

David Särnby, Ansvarig utgivare TVGOIS1

Filip Parad, kommentator TVGOIS1 

Timmy Svensson, Produktion TVGOIS1

Christoffer Pettersson, Kameraman, redigering och höjdpunkter TVGOIS1 

 

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.