Stäng meny

Fyra till är klara för säsongen 2018/19!

Publicerades 1 maj 2018 klockan 12:00

Mörrum Hockey kan idag bekräfta att de sedan tidigare kontrakterade spelarna Fredrik Edvardsson, Adam Ingvarsson, Arvid Sahlsten och Frank Landqvist spelar vidare i vårt representationslag även säsongen 2018/19. Sportsligt ansvarig kan idag bekräfta att spelarnas kontrakt också gäller för kommande säsong i HockeyEttan Södra.

Då var det dags igen att presentera spelare och vi kommer denna gången att presentera tre egna produkter och en Växjökille som är klara för spel med Mörrum Hockey säsongen 2018/19. Alla fyra har sedan tidigare kontrakt med klubben och sportsligt ansvariga kunde tidigare idag bekräfta för hemsidan att dessa kommer att gälla även kommande säsong i Hockeyettan Södra.

Fredrik Edvardsson

Fredrik Edvardsson är en 22 år gammal kille som nu kommer att göra sin tredje säsong som fullt ordinarie i Mörrum Hockeys a-lag. Edvardsson startade sin hockeykärriär i Mörrum och har förutom en flytt till IK Oskarshamn varit Mörrum trogen hela karriären. Den hårdskjutande backen debuterade så tidigt som säsongen 2012/13 och har hunnit med att representera Mörrum 101 matcher och på dessa gjort 46 poäng.

Adam Ingvarsson

Adam Ingvarsson är näste spelare som kommer att representera Mörrum Hockey även nästa säsong. Adam har även han moderklubb Mörrum Hockey och kommer även han från en bra säsong. Även fast säsongen startade med en otäck smäll så kom han tillbaka och var en ledande och poängstark spelare. Adam kommer också att göra sin tredje säsong som fullt ordinarie i a-laget. Adam gjorde sitt första framträdande säsongen 2012/13 och hittills har det blivit 69 matcher och 64 poäng i seniorlaget.

Arvid Sahlsten

Arvid Sahlsten är en 20-årig back som under säsongen gjorde sin första säsong som senior i Mörrum Hockey, även han är klar för en fortsättning över kommande säsong. Arvid har liksom Edvardsson och Ingvarsson Mörrum Hockey som moderklubb men har fått delar av sin hockeyfostran i äldre ålder hos Tingsryd AIF. Arvid gjorde en stark säsong och spelade ett klokt och lugnt spel över hela banan under sin första säsong som senior. Under föregående säsong hann Arvid med 41 matcher och gjorde 7 poäng.

Frank Landqvist

Frank Landqvist är en 21 år gammal forward som inför denna säsong kom till oss från Tingsryd AIF. Frank fick en strulig start på säsongen med skador och skavanker men som växte ju mer säsongen gick. Landqvist är en mycket ambitiös spelare som klubben tror mycket på och med en hel försäsongsträning så kommer han ta lika stora om inte ännu större kliv kommande säsong. Frank gjorde under föregående säsong med 39 matcher och svarade för 8 poäng.

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.