Stäng meny

Första signaturen för Säsongen 2018/19 är nu klar!

Publicerades 30 april 2018 klockan 10:08


Det är med stor glädje som Mörrum Hockey nu kan presentera den första klara spelaren som är klar för säsongen 2018/19. Det är nu klart att vår målvakt Sebastian Eriksson förlänger med ytterligare en säsong med Mörrum Hockey.

Sebastian kom till Mörrum Hockey inför säsongen 2016/17 från Malmö Redhawks J20 och har sedan ankomsten till Mörrum och seniorhockeyn tagit kliv efter kliv i sin utveckling.

Ericsson har under Andreas Ernebrands ledning haft en position som delad förstamålvakt då tränaren har lyckats ha tillgång till två mycket högkvalitativa målvakter under de båda säsongerna som Sebastian har varit här.

Nu är det alltså klart att Sebastian och klubben kommit fram till en fortsättning i Mörrum den kommande säsongen och en debut på division 1-nivå. Mörrum Hockeys Martin Ingvarsson säger så här om förlängningen.

-”Sebastian är en målvakt som vi gillade från första början på grund av att han besitter potential av att bli en riktigt bra målvakt. Dessutom är Sebbe en person som ingen kan tycka illa om. Sebbe skall nu ta ett kliv till och vi är helt övertygande om att Sebbe kommer vinna matcher åt oss och tillsammans med vår Mv-tränare utveckla sitt spel ytterligare”.

Det står även klart att det ej blir någon fortsättning för #16 Zeke Back och #18 Colin Holmström i Mörrum Hockey. Vi tackar dessa killar för deras tid i Mörrum och tackar för deras delaktighet i klubbens avancemang tillbaka till Division 1 och önskar de lycka till i framtiden!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.