Stäng meny

Förändringar i truppen inför kvalet

Publicerades 16 februari 2016 klockan 09:30

Innan transferfönstret stängde igår vid midnatt lyckades Mörrum förstärka truppen inför det stundande kvalet. Sportchefen Mathias Lönqvist kunde tillslut räkna in en trio från KRIF som ansluter till laget omgående. Det är målvakten William King och två forwards, Hampus Olsson och tidigare Mörrumsspelaren Marcus Fornell som är klara! I tillägg till dessa nyförvärv är Tingsrydsbacken som inledde säsongen i Mörrum, Jesper Alasaari registrerad för Mörrum inför kvalet. Jesper kör för tillfället rehab efter en skada, men vi hoppas att han är spelklar när kvalet drar igång! Med dessa nyförvärv känns truppen både starkare och bredare samt att konkurrensen ökar vilket vi hoppas skall märkas både på träningar och matcher!

På minuskontot finns tråkigt nog målvakten Marcus Hellgren Smed som olyckligt skadade sig i slutet av fortsättningsserien, vilket gjorde att vi valde att ta in William King. Emil Rantatalo-Thomas är som vi har konstaterat tidigare borta resten av säsongen och därför känns det extra viktigt att Jesper Alasaari ansluter till truppen igen!

Tillslut vill vi ge en eloge till KRIFs organisation och inte minst Sportchefen Mikael Johansson som har varit mycket samarbetsvilliga för att möjliggöra dessa sena nyförvärv! Även samarbetet med Tingsryd fungerar bra vilket har gjort det möjligt att få låna Jesper i kvalet!

Senare idag kommer vi att gå ut med information om kvalpaket för biljetter samt ”Kvalkronan” som vi hoppas skall ge välkomna medel för att kvalet skall bli positivt både sportsligt och ekonomiskt, håll utkik!

Nu hoppas vi att alla ”Goisare” går samman och ger den blivande 50-åringen Mörrums GoIS IK en bra start på firandet!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.