Stäng meny

Förändringar i A-truppen!

Publicerades 10 januari 2019 klockan 18:27

Mörrum Hockey kan idag meddela att en spelare lämnar föreningen och att andra går i den andra riktningen. Vår målvakt Tim Hultstrand tas tillbaka parmanent av IK Pantern och en ny målvakt och en egen produkt är klara för Mörrum Hockey.

Då målvaktssituationen blev svår med en tidig skada hos #30 Hampus Alexandersson så valde vi att låna in Tim Hultstrand som då var tredjealternativ hos Hockeyallsvenska IK Pantern. Nyligen så reducerades IK Panterns målvaktsuppsättning och de har valt att begära hem Hultstrand permanent.  

Mörrum Hockey vill tacka #25 Tim Hultstrand för hans insatser för oss och önska han lycka till med säsongsavslutningen hos IK Pantern. 

I och med att Hultstrands försvinnande så väljer Mörrum Hockey att skriva kontrakt med målvakten Rupert Swärd från Minnesota Moose, som kommer närmst från spel i den nordamerikanska ligan USPHL. Han kommer innan dess från spel med Växjö Lakers J20 SuperElit.

Kontraktet med Rupert är skrivet för resterande av säsongen 2018/19.

Mörrum Hockey har också i dagarna skrivit kontrakt med egna produkten Victor Lilja. Victor är en 20-årig back och kommer närmst från Borås HC, där han varit de senaste åren. 

Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2020/21.

// David Särnby

 

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.