Stäng meny

Folkspel Cup 2018

Publicerades 1 februari 2018 klockan 18:49

Mörrum GoIS IK vill och ska utvecklas som förening inte bara på isen utan även utanför den med alla våra fantastiska verksamheter vi bedriver!   

Till BingoLottos uppesittarkväll samt Nyårsbingo gjorde hela föreningen en succéartad bedrift genom sin försäljning där alla var med och bidrog. 

Just försäljningen av Bingolotter har vi lagt mycket jobb på att öka. 

Under veckorna 6, 10 och 14 kommer något som heter Folkspel Cup gå av stapeln där föreningar är med och tävlar om sammanlagt 3 miljoner kr och högsta enskilda vinsten till en förening är 100 000 kronor!

Så fungerar det

 • Sälj fler Bingolotter än föreningen ni tävlar emot och samla poäng.

• Den förening med flest poäng efter omgången går vidare i cupen.

• Bingolott ger 6 poäng. • Dubbellott ger 12 poäng.

Tävlingen går ut på följande-

Omgång 1 Den bästa föreningen går vidare till kvartsfinal. (Vecka 6, vecka 10 och vecka 14)

Kvartsfinal: Man tävlar mot en annan förening, den som fått flest poäng under veckan går vidare till semifinal. (Vecka 17)

Semifinal: Man tävlar mot en annan förening, den som fått flest poäng under veckan går vidare till final. (Vecka 21)

Final: Man tävlar mot tre andra föreningar, de två som fått flest poäng under veckan vinner. (Vecka 24) Man tävlar mot andra föreningar som vår Folkspelsrepresentant ansvarar för och i den grupp som denne förmedlar.

En stor möjlighet samt rolig tävling och här hoppas vi många vill vara med och sponsra genom att köpa lotter av oss. Våra försäljningsställen är Konsum i Mörrum på Lördagar/Söndagar mellan klockan 09:00-15:00. Eller uppe på Kansliet dom dagarna det är öppet. Enkellott 50 kr, Dubbellott 100 kr.

Stöd Mörrum GoIS IK genom att köpa lotter från Folkspel av oss och just du är då och sponsrar det viktiga föreningslivet!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.