Stäng meny

En summering av presskonferensen 11 maj

Publicerades 11 maj 2019 klockan 17:47

Under Mörrum Hockey´s presskonferens i samarbete med Måleriet presenterades det tre nyförvärv, tre förlängningar och en förstärkning inom ungdom i form av sportchef. 

Mörrum Hockey arrangerade en presskonferens som presenterade följande spelare:

#31 Jonathan Stålberg mv, -97, 1 år. Jonte kommer närmst ifrån Vimmerby och har sitt ursprung i norra Sverige. Från hockeyskolan till SHL i Skellefteås organisation. Jonte var den statistiskt bästa målvakten i Hockeyettan Södra.

    

#14 Emil Claesson b, -99, 2 år. Emil är en defensiv ung back som vi tror mycket på. Väldigt säker i sitt spel och sitt sätt att spela ishockey. Dessutom är Emil en stor pjäs 188 kg och 93 kg, men trots sin storlek rörlig på isen.

#45 Hampus Henriksson fw, -01, 2 år. Hampus är en mycket spännande spelare och med sin kvickhet och teknik skall bli spännande att följa nu när klivet tas in i seniorhockeyn. 

#13 Khalid Ibrahim fw, -97, 1 år. Khalid lärde vi känna och tycka om förra säsongen. En mycket komplett forward som egentligen har alla egenskaper en hockeyspelare ska ha. Fart, teknik, arbetsmoral och en grym vinnarskalle.

#17 Tom Mäkitalo c, -95, 1 år. Tom är en spelskicklig center som vi är väldigt glada för att Tom förlänger och att vi får behålla kontinuiteten. I och med att nästa kliv tas så hoppas vi också att Tom fortsätter att utvecklas hos oss.

#28 Adam Ingvarsson c, -96, 2 år. Adam fick mer eller mindre hela förra säsongen spolierad på grund av två hjärnskakningar. Sedan ett par månader tillbaka är den spelskicklige centern tillbaka och kör för fullt. Adam säger själv att han är enormt revanschsugen och vi är mycket glada för denna förlängning.

Dessutom presenterades Ludvig Dahlbeck som ny sportchef för ungdom. Ludde´s uppgift blir att genomföra de långsiktiga mål som föreningen sammanställt med bland annat spel i U16 Elit, J18 Elit och J20 Elit inom fyra år. Ludde studerar Sport manager på Linnéuniversitet i Växjö och Sportchef Ungdom kommer vara en mycket bra kombination till studerandet.   

  

Se presskonferensen med TVGOIS1 via följande länk: Klicka här!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.