Stäng meny

Derby- och sponsormatch: Mörrum – Sölvesborg 29:e november

Publicerades 9 november 2017 klockan 20:42

Onsdagen den 29:e november smäller det på Jössarinken då Mörrum Hockey spelar derby mot Sölvesborgs IK. Otroligt spännande och intressant match väntar och där båda lagen krigar för en AllTvåanplats. Vi hoppas på att fylla hallen och att vi skapar en fantastisk inramning och att vi bjuder på ett event som verkligen tilltalar alla.

Mörrum Hockey bedriver en stor verksamhet och som kostar väldigt mycket pengar och framförallt om vi skall utveckla hela vår förening från hockeyskolan och uppåt. Föreningen har nu ett utmärkt tillfälle att erhålla en extra sponsring från såväl företag som privatpersoner som genererar väldigt viktiga pengar för vår förening.

Företag och privatpersoner erbjuds nu att sponsra med valfri summa per åskådare. Alla företag och privatpersoner kommer läggas upp med beloppsstorlek, på skärmar i hallen, hemsida och sociala medier.

OBS! Ordinarie entréavgifter gäller, således gäller också säsongskort och fribiljetter. OBS!

Vänliga registrera ditt bidrag direkt via länkarna nedan:

FÖRETAG >>>

PRIVATPERSONER >>> 

Ju fler åskådare ju mer pengar till vår förening. Missa inte chansen att se ett gemensamt intro med hela vår ungdoms- och juniorverksamhet tillsammans med vårt A-lag. Vi garanterar att manifestation kommer att vara mäktig då vi visar hela vår stora verksamhet.

Vi hälsar dessutom Bredbandsteknik med gäster mycket varmt välkommen som matchvärd!

Tusen tack på förhand och mycket varmt välkomna!

Mörrums GoIS IK

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.