Stäng meny

Brennan Saulnier klar för Mörrum Hockey!

Publicerades 21 december 2018 klockan 12:00

Sportsligt ansvariga kan ikväll släppa nyheten att den kanadensiska ytterforwarden tillika poängmaskinen Brennan Sauliner förstärker Mörrum Hockey. Sauliner ansluter direkt och kom till Mörrum och har i veckan genomfört sina första pass med laget.

Brennan Sauliner är en 25-årig kanadensisk poängmaskin som ansluter ifrån HockeyTvåan Västra och IFK Munkfors. I Värmland så var Brennan poängkung och gjorde på sina knappa 11 matcher, 30 poäng, fördelade på 14 mål och 16 assist. Detta gjorde inte bara Sauliner till bäst poängsnitt i laget utan även i alla HockeyTvåan-serier landet runt.

Innan sin tid i Sverige så har Brennan spelat fyra säsonger i NCAA och i University of Alabama-Huntsville och avslutade föregående säsong i East Coast Hockey League, ECHL (farmarliga till AHL) och med Atlanta Gladiators. Väl i höstas så signade han först ett ECHL-kontrakt med Florida Everblades men valde istället att åka över till Sverige och spela hockey i IFK Munkfors.

Brennan Saulnier på Eliteprospects.com

Brennan kommer till oss i en förhoppning om att kunna se oss som nästa steg uppåt i seriesystemet. Brennan är en snabb och teknisk ytterforward som dessutom spelar med en intensiv och tuff spelstil.

Brennan breddar vår spets då vi av olika anledningar tappat hela vår tänkta förstakedja inklusive vår supporterspelare Tomas Rubes. Denna värvning kompenserar, till viss del, våra supportrar som inhandlat våra supportertröjor och dessutom de företag och privatpersoner som bidragit i insamlingen till vår supporterspelare. 

Vi vill rikta ett stort tack IFK Munkfors för ett mycket professionellt hanterande av detta ärende. 

Brennan Sauliner kommer att spela i tröja nummer 73 och kontraktet är skrivet säsongen ut.

Nu står vi rustade inför en oerhört spännande avslutning på säsongen då allt skall avgöras. 

// David Särnby

 

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.