Stäng meny

Back klar för Mörrum Hockey!

Publicerades 12 november 2018 klockan 17:00

Mörrum Hockey kan idag offentliggöra att man har skrivit kontrakt med backen Anton Kellman. Den 23-årige karlskroniten kommer närmst ifrån spel med HockeyEttan Södra-konkurrenten Kalmar HC och han ansluter direkt på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

Mörrum Hockey väljer att göra förändringar i seniortruppen och in i laget kommer den 23-årige backen Anton Kellman. Då vi spelat och tränat med kort om backar den senaste tiden öppnade möjligheten att signera med Kellman. Sportligt ansvariga tro att detta är en riktigt bra lösning då Anton bor och jobbar i Karlskrona. Detta gör att konkurrensen om backplatserna ökar och ställer varje back lite extra på tårna.

Den 23-årige backen, född och uppvuxen i Karlskrona, startade sin karriär i Karlskrona HK men har fått delar av sin äldre hokeyfostran som junior i organsiationer som Linköping HC och Tingsryd AIF. Han har under sin tid som junior i dessa föreningar hunnit med 95 matcher i J20 SuperElit och på dessa säsonger producerade han 19 poäng (7+12).

Efter sina år som junior i de nämnda föreningar här ovan så gick flyttlasset till Västergötland och för spel i HockeyEttan Västra med Mariestad BoIS. Efter en säsong i de västra delarna av landet så gick flyttlasset söderut och han skulle komma att representera Kallinge/Ronneby IF och nu den senaste säsongerna har han huserat i nykomlingen Kalmar HC. Anton har totalt under sin tid i HockeyEttan hunnit med 59 matcher och på dessa producerat 7 poäng (2+5).

Anton Kellman kommer spela i tröja nummer 18 och hans kontrakt gäller säsongen ut.

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.