Stäng meny

9 spelare är klara för Mörrum Hockey 2019/20!

Publicerades 25 maj 2019 klockan 16:30

Mörrum Hockey kallade återigen till presskonferens och denna gången presenterade vi 9 spelare till kommande säsongs lagbygge. Eventet hos vår samarbetspartner Audio Video i Strömma, Karlshamn bjöd på både nyförvärv, egna produkter och starka kontraktsförlängning. Här nedanför får ni en sammanfattningen från dagen som varit.

Idag var det dags igen för presskonferens och denna gången i Strömma och hos Audio Video. Solen sken och mycket folk på plats även denna gång och  Martin Ingvarsson och Jonas ”Kiske” Nilsson som konferenser för dagen så var det dags att ta ut den första spelaren att presenteras.

(#65 Alexander Molldén till höger)

Den första spelaren som presenterades var en back som vi känner igen sedan tidigare, nämligen Alexander Molldén. Molldén som kommer att spela med tröja nummer 65, är en back som var med och spelade upp Mörrum Hockey igen i HockeyEttan Södra säsongen 2017/18. Den 24-årige Alexander är en offensivt skicklig back som de senaste säsongerna spelat i Nyköping och Gripen där han har gjort två starka säsonger och gjort 37 poäng på 68 matcher.

Kontraktet med Molldén är skrivet på 2 år och till och med säsongen 2020/21 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

(#1 Sebastian Eriksson)

Näst på tur att presenteras var en kontraktsförlängning och i och med denna förlängning så är målvaktsduon klar för kommande säsong. #1 Sebastian Ericsson har valt att förlänga sitt kontrakt med Mörrum Hockey ytterligare 1 år. Sebastian går nu in på sin 4:e säsong och är den, tillsammans med #28 Adam Ingvarsson, som varit med längst i Mörrum Hockeys representationslag. Det ska bli mycket roligt och se Sebastian ta ytterligare kliv i sin utveckling komma säsong.

Kontraktet med Sebastian är skrivet på 1 år och till och med 2019/20 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

 

Nästa spelare att presenteras var ett nyförvärv som dessvärre inte kunde vara på plats. Men spelaren i fråga är den norrländske ytterforwarden Filiph Laine. Den snart 22-årige Filiph Laine kommer närmst från spel i Norge och med Kongsvinger i Norway2. I Norge kommer Laine ifrån en poängstark säsong med 13 mål och totalt 33 poäng på 22 matcher innan föreningen gick i konkurs. En forward med bra skridskoåkning, hårt arbete och bra i boxplay.

Kontraktet med Laine är skrivet på 1 år och till och med säsongen 2019/20 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

(#26 Jesper Hultberg)

Efter Laine så var det dags för ytterligare en kontraktsförlängning och med en spelare som förra säsongen både spelade ytterforward som center. Vi hälsar #26 Jesper Hultberg åter välkommen till Mörrum Hockey och det ska bli spännade och följa den store och skridskostarke även kommande säsonger.  Vi är övertygande att Hultberg kommer växa in ytterligare i seniorspelet och vi tror på en mycket positiv framtid här hos oss.

Kontraktet med Hultberg är skrivet på 2 år och till och med säsongen 2020/21 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

(#96 Filip Brahm och #33 Tobias Brahm)

Efter Hultberg så skulle två bröder presenteras för publiken hos Audio Video. #96 Filip och hans lillebror #33 Tobias Brahm kom ut för att likväl alla som tidigare presenteras få sig en pratstund med Jonas ”Kiske” Nilsson som bjöd på frågor om allt mellan himmel och jord till våra spelare. Storebror #96 Filip Brahm, född -96, kommer tillbaka till moderklubben efter en tid nere i Skåneland och Höganäs och Jonstorps IF i HockeyTvåan Södra B. Filip beskrivs som en defensivt skicklig back med tufft spel som sina bästa sidor.

Lillebror #33 Tobias Brahm, född -00, tillhörde vårt mestadels vårt J20-lag förra säsongen och stod för 15 mål och totalt 41 poäng på 26 matcher i J20 division 1 från sin backplats. Förutom spel i vårt J20-lag så var lillebror Brahm även med vårt representationslag vid 12 tillfällen och gjorde det godkänt. Tobias är en tuff spelare och det är tålamod och långsiktighet som krävs för att ta en plats på sikt.

Kontraktet med #96 Filip Brahm är skrivet på 1 år och till och med säsongen 2019/20 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

Kontraktet med #33 Tobias Brahm är skrivet på 2 år och till och med säsongen 2020/21 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

(#34 Simon Svensson)

Efter 2 Brahmbröder så var det dags att presentera ytterligare en ung kille från de egna leden som fått sitt första seniorkontrakt. Den unge #34 Simon Svensson, född -00, är klar för spel med representationslaget kommande år. Simon är en ung och spännande forward som med mycket bra skridskoråkning och hockeykunnande lyfts upp från de egna leden. Vi är helt övertygade att Sion över tid kommer att växa in i seniorhockey med mycket träning och tålamod.

Kontraktet med #34 Simon Svensson är skrivet på 1 år och till och med säsongen 2019/20 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

Den 8:e och vad publiken skulle tro den sista spelaren att presentera för dagen var John Moberg Forslund, en ytterforward som även likt Alexander Molldén kommer från spel i HockeyEttan Östra och även han från Nyköping Gripen. Moberg Forslund är en stor och skridskostark ytterforward som visat sig vara en riktig poängspelare. Han har de senaste 3 säsongerna gjort 116 poäng i Nyköping Gripen och Trångsund.

Kontraktet med John är skrivet på 2 år och till och med säsongen 2020/21 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

(#4 Dave Lindarv)

Men det skulle komma ytterligare en spelare och denna spelare som skulle presenteras var en av HockeyEttan Södras bästa spelare, alla kategorier. #44 Dave Lindarv är klar för ytterligare en säsong i Mörrum Hockey! Vår kapten med massvis rutin behöver ingen närmre presentation för den hockeykunnige utan det är enbart att ta sig till Jössarinken i höst och njuta en säsong av hans spel.

Kontraktet med Dave är skrivet på 1 år och till och med säsongen 2019/20 och hans profil på eliteprospects.com hittar ni här!

Mörrum Hockey vill tacka all publik, funktionärer och övriga för en mycket trevlig dag hos Audio Video i Strömma!

// David Särnby

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.