Stäng meny

Varmt välkomna till vår LR-shop!

Vi går olika vägar för att få in extra pengar till vår klubb och här presenteras ännu ett som vi är säkra på kommer att ge ett väldigt bra tillskott i vår kassa, samtidigt som vi alla får njuta utav kvalitetsprodukter utöver det vanliga. Här kommer en kort presentation.

LR Health & Beauty – Grundades i Ahlen, Tyskland, 1985. I starten var det parfymer i mycket hög kvalitet till fantastiska priser som utgjorde sortimentet. Hög parfymolja och inga kemiska häftämnen var en självklarthet då det oftast är just de kemiska häftämnena som gör att många människor utvecklar en allergi mot olika dofter och parfymer. Efterhand utökade LR sitt sortiment och det med samma kvalitetstänk som de första produkterna. Några år efter starten i Ahlen öppnade LR Sverige i Klippan, Skåne. Där fick företaget ett flertal utmärkelser av kommunen, bl a Årets företag och Årets marknadspris. LR finns i dag representerat i 28 länder och omsättningen ökar stadigt uppåt, är ett av världens största företag i branschen och fick år 2015 pris som Årets europeiska företag av Seldia Awards tack vare sina innovativa och högkvalitativa produkter och sin attraktiva marknadsplan.

När ni beställer i vår webshop så går HELA vinsten oavkortat direkt till klubben, så STÖTTA OSS genom att köpa dessa fantastiska produkter där! Delar av sortimentet och kataloger finns alltid att tillgå i Vippen under våra hemmamatcher, där man kan få prova och dofta på det som finns.

Vid produktfrågor och/eller visning av resterande sortiment, kontakta Alexandra Fristedt på 0731-501120 eller info@beautyinside.se.

STORT TACK!
Mörrums GOIS IK

Klicka på bilden nedan för att komma direkt till LR-SHOPPEN!

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.