Stäng meny

Kronfönsterpengen – Mörrum Hockey

För oss på Kronfönster är idrotts- och föreningslivet oerhört viktigt.

Vi är sponsorer till Mörrum Hockey och för att ytterligare fördjupa detta samarbete har vi startat Kronfönsterpengen. Projektet innebär att vi skänker 2% av försäljningssumman (vid ordervärde över 20 000 SEK) till just Mörrum Hockey!

Inte nog med att du sparar pengar på ditt fönsterköp hos Kronfönster, du ser till att just Mörrum Hockey får ett välkommet tillskott till föreningskassan.

Låter det intressant, säg till din säljare på Kronfönster att du vill vara med i Kronfönsterpengen!

Rent praktiskt fungerar det så att du i samband med att du skapar din order/offert ber din säljare att göra en notis om Kronfönsterpengen senast när ordern aktiveras. När vi erhållit betalningen från er order kontaktar vi er via mail/telefon.

Donationen blir anonym gentemot Mörrum Hockey om ni inte vill annat. Kronfönsterpengen betalas ut halvårsvis så det kan ta upp till fem månader från dess att vi erhållit betalningen tills dess att Mörrum Hockey får pengarna utbetalda.

Kronfönsterpengen är endast tillgänglig för privatpersoner.

Är du företagare och vill höra om alla fördelar det är att bli företagspartner med oss? Ring oss på 0470-79 50 50 eller mejla objekt@kronfonster.se.

kronfonster-morrum-hockey

Mer information om Kronfönster och Kronfönsters sortiment av fönster och dörrar hittar du på kronfonster.se.

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.