Stäng meny

Hall of Fame

Under säsongen 14/15 har tre personer valts in i Hall of Fame

Joakim Svanhall
Det är för oss en stor ära att få tacka en egen produkt som spelade 15 säsonger i Goiset och dessutom spelade hela sin karriär här på hemmais. Joakim Svanhall vann priset som Årets Rookie säsongen 1989 och under hela sin karriär var en profilstark spelare som dessutom har målrekordet i klubben. Totalt blev det 297 (185+112) poäng på 471 matcher.

Efter karriären har Joakim även hoppat in som tränare, suttit i styrelsen och ställt upp för klubben så det är verkligen en Goisare som vi alla vill hylla. I samband med cermonin visades det en video om vår skarpskytt, och därefter delade Berth Wadström ut det första standaret i Hall of Fame med sitt namn ingraverat och avtacka flaggan i taket.

Roger Klozz
Roger spelade otroliga 21 säsonger i moderklubben och innehar klubbrekordet med 480 spelade matcher. Totalt noteras Roger för 163 mål, 163 assists och 326 poäng i vår tröja, med vilket han är trea i målligan och tvåa i assistligan genom alla tider.

Roger var produktiv – men det som verkligen sitter på näthinnan är hans energiska skär, uppoffrande spel, krigande och vinnarinstinkt som nu för alltid kommer symboliseras av flaggan i taket.

Jan Larsson
Det är för oss en stor ära att få tacka Jan som har betytt så oerhört mycket för Mörrum Hockey. Under sina nio säsonger som spelare var han en av lagets bästa och en stor anledning till att klubben klättrade genom seriesystemet under 70-talet. Under sin karriär gjorde han imponerande 103 mål, 161 assists och totalt 264 poäng på 163 matcher i Mörrumströjan.

Efter spelarkarriären har Jan utbildat många unga hockeyspelare som har tagit plats i vårt A-lag. År 2012 fick han välförtjänt även ungdomsledarstipendiet av Karlshamns kommun, för sitt mångåriga engagemang som ungdomsledare i klubben.

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.