Stäng meny

Enkronan: Mörrum Hockey – KRIF Hockey för FÖRETAG

Lördagen den 3/11-2018 smäller det på Jössarinken då Mörrum Hockey spelar ett stekande derby mot Kallinge/Ronneby IF. Otroligt spännande och intressant match väntar och där båda lagen krigar för sina nästa 3 poäng. Vi hoppas på att fylla hallen och att vi skapar en fantastisk inramning samt att vi bjuder på ett event som verkligen tilltalar verkligen alla.

Mörrum Hockey bedriver en stor verksamhet och som kostar väldigt mycket pengar och framförallt om vi skall utveckla hela vår förening från hockeyskolan och uppåt. Föreningen har nu ett utmärkt tillfälle att erhålla en extra sponsring från såväl företag som privatpersoner som genererar oerhört viktiga pengar för vår förening.

Företag och privatpersoner erbjuds nu att sponsra med valfri summa per åskådare. Alla företag och privatpersoner kommer läggas upp med beloppsstorlek, på skärmar i hallen, hemsida och sociala medier samt även med en stor tackannons i våra lokala tidningar.

OBS! Entréavgifter är kraftigt reducerade till denna match och självklart gäller också säsongskort och fribiljetter OBS!

X (min. 1 kr = max 2.250 kr vid fullsatt)

Företagsnamn:

Namn publicerat på hemsidan (Ja/Nej -> "Nej" = Anonymt bidrag):

Samarbetspartners

Webbdesign och produktion av Webitfuture.